Tuesday, June 19, 2012

Set Bersalin

Alhamdulillah, thanx to my beloved hubby coz belikan set bersalin Tropical Herbs ni. Walaupun berpantang sendiri, tapi still boleh guna set bersalin coz yang ni senang sangat nak guna. Semuanya dah disukat dan dipek berasingan, so dah tak perlu nak sukat lagi dah. Semuanya boleh buat sendiri. Bengkung pun boleh pakai sendiri jer, tak perlu tunggu hubby balik baru boleh pakai.

Sebelum2 ni kami dah survey set2 bersalin yang ada kat kedai2. Macam2 brand dan macam2 harga. Setakat yang kami survey, yang ni paling lengkap, senang nak guna and paling murah compared to set bersalin yang branded yang dijual kat kedai2. Bukan tu jer, beli set bersalin ni dapat bengkung FREE (^^).

Set bersalin Tropical Herbs

Lengkap... semuanya ada...

Semuanya dah dipek, senang nak guna, tak perlu nak sukat sendiri...

Yang untuk dalaman (makan/minum) pulak, satu jenis jer setiap hari... habis teh ni baru start makan jamu...
so, takder lah banyak sangat nak kena makan dalam satu hari tu... perut baby pun tak meragam insya Allah...


Najdah MH
June 19, 2012 @ 1:00pm

2 comments:

Doc said...

Pernah recomen Tropical herbas pada patients lepas salin. Complete package dan sesuai for lepas salin.
http://www.facebook.com/SentosaSpecialistHospital

Unknown said...

Betul tu Doc, Tropical Herbs ni complete package. Bukan tu jer, cara guna dia pun senang.

We'veBeenTogetherFor...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers