Monday, February 6, 2012

Weekend Xtvt

Tournament @ Summit - Hubby punya company tournament

Tengah prepare nak 'berperang'

Lepas 'perang', ke PWTC untuk Biz Function


Weekend jadi lebih bermakna bila dapat spend dengan anak2. Walaupun kadang tu, agak stress dengan gelagat mereka yang tak boleh duduk diam, tapi di situlah manisnya kehidupan... tulah yang hubby selalu pesan bila dia tengok saya stress sikit.... memang betul apa yang hubby pesan... bila anak2 happy, kita pun akan happy walaupun penat melayan segala karenah mereka... lagipun, bukankah anak merupakan amanah dari Allah? Buatlah yang terbaik untuk mereka, insya Allah besar ganjaran di sisi Allah....


Najdah
Jan 30, 2012 @ 2:55pm

2 comments:

aisha soleha said...

salam :)
akk pernah sampai summit ? seriously dekat dengan rumah sy . actually , rumah akk kat mana ye ?

* aqila izzaty*

Najdah Mohammed Hussain said...

Wslm Aqila,

laa... yer ker... k najdah kat Damansara Damai... tengah cuti kan? hmm... bila yer nak gi jalan2 rumah Aqila (^^)

We'veBeenTogetherFor...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers