Monday, November 24, 2014

Jualan Buku Akhir Tahun 2014

Alhamdulillah pagi semalam sempat ke Jualan Buku Akhir Tahun 2014 di KLCC - Kuala Lumpur Convention Centre.

Memandangkan masa agak terbatas coz dah ada few progs in line (we only had an hour to spend), so sampai jer kat Hall 6 KLCC, kami terus cari booth yang kami nak. And as usual, my 1st choice, PTS (^^)

Rambang mata pilih novel2 untuk gegurls...tak banyak dah yang tinggal...ada la few yang ok untuk age 7-10.

Selain tu, banyak buku2 ilmiah yang 'fun' for kids. Antaranya dua buku yang kami sempat grab ni....

70 Hadis Mudah Hafal Mudah Amal

Kisah Cilik Ulama' Terulung

Saya suka buku2 keluaran PTS. Sesuai untuk pelbagai peringkat umur. Penulisan/ pengolahan serta ilustrasi buku2 keluarannya memang menarik.

Walaupun sempat tinjau 1-2 booth jer, tapi hasil 'tangkapan' semalam...fuhh...penuh bag pack...tak larat nak pikul...ngee...

Next, will find the time untuk khatam semua buku2 tu...and will talk 'bout it here (^^)


Najdah MH
Nov 24, 2014 @ 0030 hrs

1 comment:

k2wxuar224 said...

The participant can also make the optional tremendous match bet, which relies on their first four playing cards. We've got it all – everything 클레오카지노 from the high-stakes type of blackjack, the fast-paced excitement of craps, to the fun and technique of Pai Gow poker. With over forty five tables ready for you, odds are you're in for the time of your life.

We'veBeenTogetherFor...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers